Mode

Trendiga färgkombinationer för män inför sommaren!

Publicerad

Vår- och sommarkollektionerna för 2022 är inspirerade av naturen och har ett brett utbud av jordnära färger. I den här artikeln går vi igenom de hetaste färgerna för nästa vår- och sommarmodessäsong 2022 och hur du kan använda dem tillsammans till din fördel.

Förmågan att sätta ihop en välkoordinerad outfit är starkt beroende av ens känsla för stil och klädsmak. Proportioner och passform är nycklarna till framgång. Förmågan att blanda och matcha färger i garderoben är en avgörande aspekt av att vara moderiktig.

Hur mycket du än läser om färglära kommer det inte att vara till någon större nytta för dig i verkligheten. Färganalys är bara en del av pusslet när det gäller färgkoordinering av kläder. Vi rekommenderar vår omfattande guide till herrmode om du letar efter ytterligare stilråd om specifika klädesplagg.

Herrmode våren/sommaren 2022: färgtrender i kläderna

Det har skett en ökning av modebranschens fokus på nostalgi och en strävan efter estetik i det förflutna. Dessutom finns det ett ökande intresse för att bevara traditionella hantverksmetoder. Detta är en hyllning till dem som kom före oss och banade vägen för oss. Samtidigt integreras nya och kreativa idéer och teknik med denna gamla expertis inom klädbranschen.

Klassiska och tidlösa modetrender återspeglas i de färger som används idag

Färgerna i detta tema är hämtade från naturen. I vår- och sommarkollektionerna 2022 är naturvitt, beige, sand och olivgrönt livligt märkbart.

Med några få skillnader är färgpaletten för vår- och sommarkollektionerna 2022 nästan identisk med färgpaletten för vår- och sommarkollektionerna 2021. Vi ser mer senapsgula och beige nyanser som gränsar till eldgult och orange under våren och sommaren.

Accentfärger som bränd terrakotta, röd lera, bärnsten, pistage och nötfärger ingår också i jordnära färger. I färgskalan ingår även nyanser av matt beige och iriserande.

Av våren och sommaren 2022 kan vi förvänta oss att se en betydande ökning av vita kläder.

Traditionella festkläder, såsom blazrar och kostymer, är särskilt mottagliga för denna trend.

Oliv med smaragdgrönt

En grön eller olivgrön eller är en av de snyggaste vår- och sommaroutfitsen 2022 du kan bära. Om du letar efter en outfit som är lätt att mixa och matcha, så är dessa färger något för dig!

Att bära en grön blus med vita eller naturvita byxor är en särskilt bra idé. Det ger din sommaroutfit en gnutta italiensk sofistikering.

Brunt och beige

För våren och sommaren finns det inget bättre än en mängd olika bruna och beige nyanser! Ta fram skillnaderna genom att bära loafers eller skor i brunt läder eller mocka.

De orangefärgade banden ger en elegant touch till den övergripande designen. Ta reda på mer om hur du bär trendiga solglasögon som man i den här artikeln!

I vår och sommar ska du bära livliga färgtoner till dina jeans. Nya och fashionabla sandaler kan också paras med dessa byxor.

Vitt och blått

En mängd sofistikerade blå nyanser kan hittas i nästa vår- och sommarkollektion. Allt från djupt indigo till mint, azurblått och turkost kan hittas här. Eleganta outfits i vitt och kungsblått är bra val för formella evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trendar

Exit mobile version