Anslut dig till oss

Mode

Trendiga färgkombinationer för män inför sommaren!

Profilbild

Publicerad

Bild på två män med stiliga kläder

Vår- och sommarkollektionerna för 2022 är inspirerade av naturen och har ett brett utbud av jordnära färger. I den här artikeln går vi igenom de hetaste färgerna för nästa vår- och sommarmodessäsong 2022 och hur du kan använda dem tillsammans till din fördel.

Förmågan att sätta ihop en välkoordinerad outfit är starkt beroende av ens känsla för stil och klädsmak. Proportioner och passform är nycklarna till framgång. Förmågan att blanda och matcha färger i garderoben är en avgörande aspekt av att vara moderiktig.

Hur mycket du än läser om färglära kommer det inte att vara till någon större nytta för dig i verkligheten. Färganalys är bara en del av pusslet när det gäller färgkoordinering av kläder. Vi rekommenderar vår omfattande guide till herrmode om du letar efter ytterligare stilråd om specifika klädesplagg.

Herrmode våren/sommaren 2022: färgtrender i kläderna

Det har skett en ökning av modebranschens fokus på nostalgi och en strävan efter estetik i det förflutna. Dessutom finns det ett ökande intresse för att bevara traditionella hantverksmetoder. Detta är en hyllning till dem som kom före oss och banade vägen för oss. Samtidigt integreras nya och kreativa idéer och teknik med denna gamla expertis inom klädbranschen.

Klassiska och tidlösa modetrender återspeglas i de färger som används idag

Klassiska och tidlösa modetrender återspeglas i de färger som används idag

Färgerna i detta tema är hämtade från naturen. I vår- och sommarkollektionerna 2022 är naturvitt, beige, sand och olivgrönt livligt märkbart.

Med några få skillnader är färgpaletten för vår- och sommarkollektionerna 2022 nästan identisk med färgpaletten för vår- och sommarkollektionerna 2021. Vi ser mer senapsgula och beige nyanser som gränsar till eldgult och orange under våren och sommaren.

Accentfärger som bränd terrakotta, röd lera, bärnsten, pistage och nötfärger ingår också i jordnära färger. I färgskalan ingår även nyanser av matt beige och iriserande.

Av våren och sommaren 2022 kan vi förvänta oss att se en betydande ökning av vita kläder.

Traditionella festkläder, såsom blazrar och kostymer, är särskilt mottagliga för denna trend.

Oliv med smaragdgrönt

Oliv med smaragdgrönt

En grön eller olivgrön eller är en av de snyggaste vår- och sommaroutfitsen 2022 du kan bära. Om du letar efter en outfit som är lätt att mixa och matcha, så är dessa färger något för dig!

Att bära en grön blus med vita eller naturvita byxor är en särskilt bra idé. Det ger din sommaroutfit en gnutta italiensk sofistikering.

Brunt och beige

Brunt och beige

För våren och sommaren finns det inget bättre än en mängd olika bruna och beige nyanser! Ta fram skillnaderna genom att bära loafers eller skor i brunt läder eller mocka.

De orangefärgade banden ger en elegant touch till den övergripande designen. Ta reda på mer om hur du bär trendiga solglasögon som man i den här artikeln!

I vår och sommar ska du bära livliga färgtoner till dina jeans. Nya och fashionabla sandaler kan också paras med dessa byxor.

Vitt och blått

Vitt och blått

En mängd sofistikerade blå nyanser kan hittas i nästa vår- och sommarkollektion. Allt från djupt indigo till mint, azurblått och turkost kan hittas här. Eleganta outfits i vitt och kungsblått är bra val för formella evenemang.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mode

Klädtips för kort kvinnor

Profilbild

Publicerad

Mode för korta kvinnor

Det är fullt möjligt att rocka din klädstil även fast du är kort! Det finns metoder som kan få dig att se ut att vara över 170 cm enkelt! Är detta intressant? Du har kommit till rätt plats om du letar efter fem modealternativ som bara korta damer har:

För små personer är den lilla kjolen praktiskt taget en midikjol…

Om det är en stretchig kjol kan du bara vrida och vika upp midjebandet för att lösa problemet. Köp en lägre storlek och bär den som en kjol med hög midja om du vill. Tänk på att om du bär en kjol med hög midja kommer dina lemmar att förlängas.

Byxor från klädbutiker är alltid överdrivet långa

Cropped jeans är det perfekta alternativet. Du behöver inte gå till en skräddare för att få dina byxor fållade. Det är bara att klippa dem till lämplig längd med en sax.

Det finns tillfällen då vi finner oss själva svepa golvet i en maxiklänning på grund av dess längd.


Vad ska man då göra? Använd några extra centimeter tyg ovanför bältet när du bär din klänning, så är du redo! Det är också möjligt att bära en maxikjol som en bandeauklänning genom att köpa en med ett elastiskt band.

Culottebyxor

Palazzo byxor med kortare längd är precis vad vi har letat efter.

Överdriven armlängd är orsaken till att vissa jackor och rockar inte passar mindre damer

Svaret är kava och ett par långärmade skjortor. Det är lika enkelt som det låter. Det finns inget mer avslappnat och elegant än en t-shirt, blus, jacka eller kappa.

Fortsätt läsa

Ekonomi

Klädindustri: Modeaktierna som går framåt

Profilbild

Publicerad

Bild på Klädindustrin

Som modefantast och investerare kan det här vara en fantastisk chans för dig att kombinera dina intressen. Svenska och globala aktiemarknader har sett en ökning av antalet klädföretag i takt med att branschen blivit mer lönsam.

En överflödig aktiemarknad gör det svårt att hitta moderelaterade företag som är både lönsamma och säkra för investerare att delta i. Tre starka modeföretag som är börsnoterade diskuteras i denna artikel.

Investeringar i LVMH är för personer som är säkra på lyxmarknaden

Investeringar i LVMH är för personer som är säkra på lyxmarknaden

Det franska lyxvarumärket Louis Vuitton LVMH, som är en förkortning för Louis Vuitton Mot Hennessy, är ett av världens största lyxvarukonglomerat.

De har ett antal välkända lyxvarumärken inom mode, parfym och detaljhandel. Louis Vuitton och Christian Dior är bara två exempel på lyxföretag av hög kvalitet. Alla dessa företag har varit verksamma under lång tid och är välkända i branschen.

När det gäller utdelning är H&M ett säkert kort.

När det gäller utdelning är H&M ett säkert kort.

Oavsett om du är ett fan av Hennes & Mauritz eller inte är utdelningar något som de flesta gillar. H&M är ett välkänt svenskt detaljhandelsföretag som har över 4 400 butiker och är verksamt i mer än 60 länder.

Både kunder och aktieägare gillar deras företags affärsmodell, som fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Enligt ett nyligen publicerat pressmeddelande har företaget länge varit känt för sin generösa utbetalningspolicy, men under de senaste åren har utbetalningen upphört på grund av vinstvarningar och andra faktorer.

Zalando, en av Europas snabbast expanderande modeåterförsäljare

Om du handlar kläder på nätet har du förmodligen stött på Zalando, ett tyskt företag som är en av Europas största nätbutiker. Under de senaste åren har organisationen expanderat sin verksamhet till att omfatta mer än ett dussin länder och har blivit ett känt namn.

Farorna med aktiehandel

Tänk på att varje gång du handlar med aktier tar du en viss risk. Du kanske är ett fan av modeföretaget, men det betyder inte att affärsstrategin är sund. På grund av detta kan du förlora alla dina investerade medel om företaget misslyckas med att uppfylla sina skyldigheter eller går i konkurs.

Experter råder i allmänhet sina kunder att vidga sina investeringshorisonter. Att investera i olika typer av aktier, fonder från olika branscher och länder samt kryptovalutor är alla exempel på diversifiering av din portfölj.

Fortsätt läsa
Annonsering

Trendar