Anslut dig till oss

Underhållning

Thinking Out Loud – Ed Sheeran

Publicerad

Ed Sheerans andra studioalbum ”” innehöll låten ”Thinking Out Loud” (2014). Detta var Sheerans andra nummer ett-hit i Storbritannien, som kom på första plats i början av november 2014. Australien, Irland, Nya Zeeland, Danmark, Nederländerna, Slovakien och Sydafrika hörde också till de länder där låten nådde en toppnotering.

Thinking Out Loud var den första singeln som tillbringade ett helt år på Storbritanniens topp 40 när den släpptes i juni samma år. Den var den första låten som nådde 500 miljoner streams på Spotify i oktober förra året.

En 16 mm filmkamera fångade större delen av musikvideon, som spelades in i Crystal Ballroom på Millennium Biltmore Hotel i Los Angeles. Brittany Cherry, en deltagare i NBC:s ”So You Think You Can Dance”, gör Sheeran sällskap i en modern dans.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Underhållning

Dark Horse – Katy Perry 

Publicerad

Katy Perry

Förutom Taylor Swift har Katy Perry två videor på listan över de 15 mest populära YouTube-videorna genom tiderna.

Katy samarbetade med rapparen Juicy J för att spela in Dark Horse, som släpptes i september 2013.

Det är en hybrid av hiphop- och trapgenren.

Låten utnyttjades av Pepsi i en reklamkampanj. Fansen kunde rösta på albumets första singel via Twitter, och Walking on Air vann.

Totalt såldes 13,2 miljoner exemplar av Dark Horse, vilket gör den till den näst mest populära låten 2014.

Det var inte förrän i februari 2014 som materialet offentliggjordes. Den utspelar sig i det gamla Egypten och Katy gestaltar ”Katy Patra”, en parodi på Kleopatra.

Videon till Dark Horse var den första av en kvinnlig artist som nådde 1 miljard visningar på videodelningssidans plattform.

Fortsätt läsa

Underhållning

Roar – Katy Perry

Publicerad

Hur många har inte varit i hennes djungel och sett Katy Perrys musikvideo ”Roar”?

För hennes album ”Prism” från 2013 släppte hon Roar som första singel. Låtens text betonar självstyrkan och att stå upp för det man tror på. Med över en miljard streams blev låten en omedelbar hit. Diamantcertifieringen av Recording Industry Association of America (RIAA) gjorde henne till den första artisten att få tre RIAA-certifieringar.

När Katy Perry överlevde en flygplansolycka, berättar videon om berättelsen om hennes övergång till djungellivet. Hon har till och med tämjt en tiger. På Los Angeles County Arboretum and Botanic Garden spelades filmen in.

Katy Perry blev den första artisten som hade två musikvideor med mer än en miljard visningar på YouTube i juli 2015.

Fortsätt läsa

Underhållning

Sugar – Maroon 5

Publicerad

Maroon 5

Maroon 5 tog med låten ”Sugar” på sitt femte studioalbum ”V”. När kom den ut? Den 13 januari 2015.

I USA nådde den plats 2 på Billboard Hot 100-listan.

Filmregissören David Dobkin samarbetade med bandet för att producera musikvideon. ”Wedding Crashers” låg till grund för videon, som han tidigare hade regisserat.

Maroon 5 uppträder under en rad bröllop i Los Angeles, som de avbryter för videons skull. Det finns inga skådespelare inblandade i detta. Äktenskapen i filmen blev verkligen förstörda av Maroon 5. Endast brudgummarna fick information i ett tidigt skede och samtyckte till att låta ett icke namngivet men känt band uppträda på deras bröllop, men ingen annan som var inblandad i bröllopen kände till detta arrangemang. Att Adam Levine gav en serenad till brudarna under deras bröllop måste ha varit en chock för brudarna.

Videons produktionsteam talade med bröllopsplanerare i Los Angeles för att hitta lämpliga bröllop för klippet.

Det var en underbar upplevelse för bandet. De fruktade att de skulle störa människors viktigaste dagar. Några av brudgummarna fick övertalas att delta i evenemanget.

Överraskningen blev dock en stor succé för alla. ”Det var en upplevelse utanför kroppen”, sade Adam Levine. När vi fick så många positiva reaktioner från par och besökare förväntade jag mig inte att det skulle ha en sådan inverkan på mig.

Fortsätt läsa
Annonsering

Trendar

Copyright © 2022 Dagsbladet.se