Underhållning

Sugar – Maroon 5

Publicerad

Maroon 5 tog med låten ”Sugar” på sitt femte studioalbum ”V”. När kom den ut? Den 13 januari 2015.

I USA nådde den plats 2 på Billboard Hot 100-listan.

Filmregissören David Dobkin samarbetade med bandet för att producera musikvideon. ”Wedding Crashers” låg till grund för videon, som han tidigare hade regisserat.

Maroon 5 uppträder under en rad bröllop i Los Angeles, som de avbryter för videons skull. Det finns inga skådespelare inblandade i detta. Äktenskapen i filmen blev verkligen förstörda av Maroon 5. Endast brudgummarna fick information i ett tidigt skede och samtyckte till att låta ett icke namngivet men känt band uppträda på deras bröllop, men ingen annan som var inblandad i bröllopen kände till detta arrangemang. Att Adam Levine gav en serenad till brudarna under deras bröllop måste ha varit en chock för brudarna.

Videons produktionsteam talade med bröllopsplanerare i Los Angeles för att hitta lämpliga bröllop för klippet.

Det var en underbar upplevelse för bandet. De fruktade att de skulle störa människors viktigaste dagar. Några av brudgummarna fick övertalas att delta i evenemanget.

Överraskningen blev dock en stor succé för alla. ”Det var en upplevelse utanför kroppen”, sade Adam Levine. När vi fick så många positiva reaktioner från par och besökare förväntade jag mig inte att det skulle ha en sådan inverkan på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trendar

Exit mobile version