Mode

Klädtips för kort kvinnor

Publicerad

Det är fullt möjligt att rocka din klädstil även fast du är kort! Det finns metoder som kan få dig att se ut att vara över 170 cm enkelt! Är detta intressant? Du har kommit till rätt plats om du letar efter fem modealternativ som bara korta damer har:

För små personer är den lilla kjolen praktiskt taget en midikjol…

Om det är en stretchig kjol kan du bara vrida och vika upp midjebandet för att lösa problemet. Köp en lägre storlek och bär den som en kjol med hög midja om du vill. Tänk på att om du bär en kjol med hög midja kommer dina lemmar att förlängas.

Byxor från klädbutiker är alltid överdrivet långa

Cropped jeans är det perfekta alternativet. Du behöver inte gå till en skräddare för att få dina byxor fållade. Det är bara att klippa dem till lämplig längd med en sax.

Det finns tillfällen då vi finner oss själva svepa golvet i en maxiklänning på grund av dess längd.


Vad ska man då göra? Använd några extra centimeter tyg ovanför bältet när du bär din klänning, så är du redo! Det är också möjligt att bära en maxikjol som en bandeauklänning genom att köpa en med ett elastiskt band.

Culottebyxor

Palazzo byxor med kortare längd är precis vad vi har letat efter.

Överdriven armlängd är orsaken till att vissa jackor och rockar inte passar mindre damer

Svaret är kava och ett par långärmade skjortor. Det är lika enkelt som det låter. Det finns inget mer avslappnat och elegant än en t-shirt, blus, jacka eller kappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trendar

Exit mobile version